Biologische wijn bestelt u bij biowijn.info - De webshop voor biologische wijnen
17-09-19 Wijnpluscursus start 17 september a.s.
Voor iedereen die al enige wijnkennis heeft! Verder..
 
16-01-20 SDEN 2 Cursus Wijnoorkonde start donderdag 16 januari 2020
Ooit weleens gedacht....ik zou meer over wijn will... Verder..
 
20-01-20 SDEN 3 Vooropleiding Vinoloog start 20 januari 2020
Informatie over het wijnbrevet 2019. Deze professi... Verder..
 
30-11-19 Winterproeverij zaterdag 30 november 2019
... Verder..
 
08-11-19 SDEN 1 Cursus Wijnvignet start vrijdag 8 november 2019
Iets weten over wijn? Volg de cursus Wijnvignet me... Verder..
 
 

Over SVBE

WIJNGASTCOLLEGES
 

Wijndocent Chris Alblas geeft voor onderwijsinstellingen, bedrijven, verenigingen en volksuniversiteiten workshops over wijn. Hij is als gastdocent verbonden aan de Wijnacademie en de Cas Spijkers Academie.

 

WIJNVERKOOP
Sinds de oprichting van de SVBE wijnprofessionals worden er wijnen gekocht. In eerste instantie uitsluitend voor cursussen en proeverijen, maar later ook om te verkopen. De verkoop richt zich op horeca en consumenten. Voor wijnliefhebbers is het interessant om lid van de SVBE wijnclub te worden. De verkoop aan de horeca onderscheidt zich met een aantrekkelijk assortiment biologische en biodynamische wijnen. Puur eten is ook puur drinken: nieuwe webshop: www.biowijn.info


LOCATIE

De wijncursussen worden in Arnhem en omgeving gegeven, maar kunnen op verzoek overal in Nederland georganiseerd worden. Dit geldt uiteraard ook voor proeverijen en gastcolleges.

WIJNPAKKETTEN/RELATIEGESCHENKEN
Voor bedrijven worden niet alleen tijdens de kerstperiode, maar gedurende het gehele jaar wijnpakketten gemaakt voor medewerkers en relaties. Voor wensen op dit terrein wordt graag een afspraak met u gemaakt. Afnemers van relatiegeschenken waren de afgelopen periode ondermeer Rijnstate, Dirkzwager Advocaten en Notarissen, Vrijwillige Inzet Arnhem, Zeegers Bouw, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Dental Techniek, Slow Food, OKA en Rabobank. 

SVBE Wijnprofessionals is lid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren.