Biologische wijn bestelt u bij biowijn.info - De webshop voor biologische wijnen
16-09-19 SDEN 3 Vooropleiding Vinoloog start 16 september 2019
Informatie over het wijnbrevet 2019. Deze professi... Verder..
 
19-09-19 SDEN 2 Cursus Wijnoorkonde start donderdag 19 september 2019
Ooit weleens gedacht....ik zou meer over wijn will... Verder..
 
08-11-19 SDEN 1 Cursus Wijnvignet start vrijdag 8 november 2019
Iets weten over wijn? Volg de cursus Wijnvignet me... Verder..
 
14-09-19 Herfstproeverij zaterdag 14 september 2019
... Verder..
 
 

LIDMAATSCHAP SVBE wijnprofessionals

Liefhebbers van een goed glas wijn, daar staat SVBE (Societas Vinum Bonum Est) voor. Om dat nadrukkelijk naar voren te brengen is het voor elke wijnliefhebber mogelijk om lid te worden van SVBE wijnprofessionals. U kunt dan tegen scherpe prijzen inkopen .

Wat SVBE wijnprofessionals u te bieden heeft:
* vier keer per jaar gelegenheid om gratis een selectie van minimaal 20 wijnen te komen proeven (in Arnhem of directe omgeving)
* in te kopen met maximaal 25% korting op de bruto-wijnprijzen, zoals die in de proeflijst gehanteerd worden. Actiewijnen uitgezonderd.

 De voorwaarden:
* een jaarlijkse bijdrage van Eur 60,00 per persoon (voor partner toeslag € 12,00). Op de vervaldatum wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Betaling per automatische incasso. Opzegging 14 dagen voor einde lidmaatschapsvervaldatum. Bij verhoging van het lidmaatschap wordt u 1 maand voor de vervaldatum geïnformeerd. Zonder tegenbericht uwerzijds wordt het verhoogde lidmaatschap dan op de vervaldatum geïncasseerd.

Lidmaatschap loopt van januari tot januari.
* de bestelde wijnen worden in overleg afgehaald (adres Beatrixstraat 44, Arnhem) en per incassomachtiging dan wel contant voldaan.
* het lidmaatschap is strikt persoonlijk en geldt voor 1 persoon (voor partners of familieleden op hetzelfde adres woonachtig geldt een gereduceerd tarief van € 12,-- )

Mocht u bezwaren hebben tegen de afschrijving, dan kunt u binnen 30 dagen na de afschrijving uw bankkantoor opdracht geven het geïncasseerde bedrag op uw rekening terug te storten.

Aanmelden: info@svbe.nl

Bezoek ook eens: www.biowijn.info