Biologische wijn bestelt u bij biowijn.info - De webshop voor biologische wijnen
16-09-19 SDEN 3 Vooropleiding Vinoloog start 16 september 2019
Informatie over het wijnbrevet 2019. Deze professi... Verder..
 
19-09-19 SDEN 2 Cursus Wijnoorkonde start donderdag 19 september 2019
Ooit weleens gedacht....ik zou meer over wijn will... Verder..
 
08-11-19 SDEN 1 Cursus Wijnvignet start vrijdag 8 november 2019
Iets weten over wijn? Volg de cursus Wijnvignet me... Verder..
 
14-09-19 Herfstproeverij zaterdag 14 september 2019
... Verder..
 
 

Wijnproeverijen

Wijnproeverijen bij u thuis of op locatie

Chris Alblas verzorgt graag een wijnproeverij voor u. Dat kan bij u thuis, op locatie (bijv. een bedrijfsrestaurant) of in de cursusruimte van SVBE Wijnprofessionals.

Cursusruimte SVBE
De wijnproeverij in de cursus van SVBE Wijnprofessionals is voor maximaal 12 personen en is zowel overdag als ’s avonds mogelijk van maandag tot en met zaterdag. Geschikt voor bijvoorbeeld een Management Team, Raad van Bestuur, vriendengroep of een break tijdens een vrijgezellenmiddag. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen thema, maar bedragen minimaal € 20,00 per persoon voor een proeverij van 6 wijnen met stokbrood en twee begeleidende hapjes. De proeverij duurt circa 1,5 tot 2 uur. Deze wijnproeverij is voor een minimum van 10 personen (minder is ook mogelijk, maar dan worden de kosten per persoon hoger) en maximaal 12 personen te reserveren.

Thuis of op locatie
Bij u thuis of op locatie kan ook een wijnproeverij georganiseerd worden. Thuis, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of ander feest, maar ook voor een buurtvereniging. Op locatie kan het voor een bedrijf, een personeelsvereniging of bewoners van een oudervoorziening. De basiskosten voor de proeverij bedragen € 15,00 per persoon, dit met een minimum van 12 personen. Dit is uitsluitend voor de wijnen. Daarnaast zijn er dan reiskosten en eventueel kosten voor wijnglazen, stokbrood, etc.

Festijn van kaas en wijn
Kaas en wijn is en blijft een heerlijke combinatie. Een avond genieten van mooie kazen en heerlijke wijnen! Wat kunt u verwachten:

Brugse Blomme met Viognier, Tallegio met Pinot Grigio, Brie de Meaux met een witte Bourgogne, Chaource met een jonge Chablis, Pont L’Eveque met Champagne en Reypenaer met Port! Mocht een bepaalde kaas niet verkrijgbaar zijn, dan wordt een alternatief gekozen. Minimaal 10 personen / maximaal 12 personen in de cursusruimte. Meer personen op door u gekozen locatie mogelijk.

In totaal zes kazen, zes wijnen en het boekje: Het festijn van Kaas & Wijn. De kosten bedragen € 35,00 p.p.

Bel voor meer informatie: Chris Alblas, 06 – 28 24 28 13

Of stuur een e-mail: alblas@svbe.nl

  

Tijdens een tweedaagse van de gemeente Amersfoort een wijnproeverij tussen middagprogramma en diner verzorgd. Locatie: www.hhte.com
   Thema: Van Cava tot Px met tapas
Thema: Spanje
   Thema: Van aperitief tot dessert
Quadraam Spaanse wijnavond * Het Wijnspel
   
Thema: Wijn & Spijs